Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g2.6g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.2g4.3kcal0.2g0g0.4g0g
Herne kuivattu3.5g10kcal0.6g1.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g40kcal2.6g3.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko7g20kcal1.3g1.7g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.7g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g273kcal17.8g23.3g11g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161