ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g7g14kcal1.3g0g1.1g0g
Fariinisokeri0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal2.6g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko7g16kcal1.3g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.7g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g212kcal17.6g4.1g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458307