Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.8g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Punaviini0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal0.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.7g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608