Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2.7g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.1g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1.1g3.8kcal0.2g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1.1g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal1.4g1.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko7g13kcal0.7g0.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g180kcal9.5g12.2g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720