Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnänalkio 0g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.6g2kcal0.3g0.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g14kcal1.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g93kcal8.2g5.5g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983