Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 1g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Atria kevyt jauheliha1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g18kcal1g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.5g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g120kcal6.8g9.5g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964