Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1.6g1.5kcal0g0.3g0g0g
Paistijauheliha 10%1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1.2g1g0.8g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.6g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g112kcal8g6.7g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598