Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)2.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.3g4.2kcal0.2g0.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal1.2g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.6g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal8g16g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979