Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32.6g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Hermesetas, annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kookoshiutale 0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.1g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal1g0.4g2g0g
Valittu annoskoko8g12kcal0.5g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g156kcal6.7g2.7g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512