Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g28kcal0g4.4g1g0g
Valittu annoskoko7g14kcal0g2.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0g1.1g0.3g0g
Arvot/100g100g189kcal0g29.7g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113