Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g3.1g8.9kcal0.4g0g0.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g27kcal0.8g0.8g2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.4g0.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g181kcal5.4g5.4g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982