Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 0.9g7.6kcal0g0g0.9g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal0g0.8g2.4g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0g0.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g176kcal0g5.4g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522