Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1g3.5kcal0.2g0.5g0g0.1g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g0.9g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.4g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal0.8g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko7g9kcal0.4g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g115kcal5.4g9.5g5.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565