Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.9g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.8g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.4g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g73kcal5.3g2.7g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267