Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.4g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.2g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g64kcal2.7g8.1g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943