Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 3.5g8.1kcal0.4g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal0.8g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko7g13kcal0.4g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g174kcal5.4g1.4g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996