Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g19kcal0.6g2.8g0.2g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.3g1.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Arvot/100g100g124kcal3.9g18.4g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230