Sinappinen seiti-katkarapukastike

Öljyä pannu rypsiöljyllä, heitä pannulle seitikuutiot ja katkaravut.

Paista, kunnes sulavat ja lisää pippurit sekä suola.

Lisää vettä noin 1 - 1,5dl sekä yksi kalaliemikuutio.

Lisää pilkottu kesäkurpitsa, Kotisinappi, kevätsipuli ja ruohosipuli.

Anna kiehua.

Lisää lopuksi ruokakerma ja poista pannu levyltä juuri kun kerma lähtee kiehumaan.

Anna hautua hetken aikaa kansi päällä.

Hyvää esim porkkana-perunamuusin kera!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 4g3.1kcal0.7g0g0g0g
Katkaravut pakaste 180g (Rainbow), annos 180g1.2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kotisinappi, väkevä (Mausteaitta), annos 30g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal2g0.2g0g0g
Valittu annoskoko7g6kcal1g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.5g0.1g0g0g
Arvot/100g100g77kcal13.5g1.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368236