Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.2g1.6kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 2.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal0.2g2.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.1g1.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g172kcal1.3g17.3g8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709