Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1.6g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g1g0.2kcal0g0g0g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g25kcal0.8g4.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko8g13kcal0.4g2.3g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.7g1.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478