Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1.5g1.1kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g6kcal0.6g0g0.2g0g
Valittu annoskoko8g3kcal0.3g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal4g0g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160