Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g2g2.1kcal0.5g0g0g0g
Perunasipulisekoitus 500g2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal1.2g1.2g0g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.6g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.3g0g0g
Arvot/100g100g70kcal7.8g7.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928