Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.1g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal0.6g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g67kcal4g2.7g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946