Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Purjosipuli0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 2.2g4.2kcal0.6g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g18kcal1.4g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g116kcal9.2g1.3g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080