Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 2.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g0.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1.2g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g3.1g4.3kcal0.6g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal1.8g1.8g1g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.9g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g155kcal12.2g12.2g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092