Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruskeita papuja, Rainbow0.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g9kcal0.2g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g60kcal1.4g5.5g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933