Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4.1g5.1kcal0.9g0g0.2g0g
Valio Viola Mustapekka 100g0.9g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio1.8g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal2g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko7g12kcal1g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g160kcal13.5g2.7g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474