Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow1.2g3.3kcal0.2g0.7g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis0.9g1.1kcal0.2g0g0g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal1g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.5g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g71kcal6.7g9.3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226