Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g4.6g5.5kcal0.8g0.1g0.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.7g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g23kcal2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g149kcal13.2g2.6g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546