Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Maito, Kevyt1g0.5kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g34kcal0.4g4.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.2g2.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g222kcal2.6g31.6g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149