Kesäkurpitsapasta

Raasta kuoritusta kesäkurpitsasta ohuita suikaleita esim.

perunankuorimaveisellä.

Siemenet ja keskusta kannattaa jättää pois.

Laita kattilaan pari rkl. oliiviöljyä ja kesäkurpitsasuikaleet, mustapippuria ja suolaa.

Kuumenna ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Runnakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal0g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko8g12kcal0g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g161kcal0g2.7g17.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193227