Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 1.2g7.1kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 1.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Hunaja 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Siirappi, tumma0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g52kcal1g6.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko8g26kcal0.5g3.1g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.3g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g345kcal6.6g40.8g15.8g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500