Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Fariinisokeri0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suklaa tumma 0.8g4kcal0g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g46kcal0.6g7.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g23kcal0.3g3.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g303kcal3.9g50g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181