Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Tattarijauho, Myllynparas0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1g0.3kcal0g0g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.4g2kcal0g0.4g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g34kcal0.6g3.6g1.6g0g
Valittu annoskoko8g17kcal0.3g1.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g0.9g0.4g0g
Arvot/100g100g225kcal4g24g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419