Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona3.1g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.6g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.3g0.3kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g25kcal2.2g0.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko8g12kcal1.1g0.4g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g164kcal14.7g5.3g8g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101