Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1.9g7.5kcal0.4g0g0.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.6g10kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g74kcal1.8g0.4g7.2g0.2g
Valittu annoskoko8g37kcal0.9g0.2g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g19kcal0.5g0.1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g486kcal11.8g2.6g47.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640