Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Fariinisokeri0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.5g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer0.9g4.8kcal0g0.5g0.3g0g
Suklaasydän (Panda), annos 150g0.9g4.6kcal0.1g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g62kcal1g7g3.2g0.4g
Valittu annoskoko8g31kcal0.5g3.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.3g1.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g413kcal6.7g46.7g21.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005