Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g2kcal0g0.2g0g0.2g
Valittu annoskoko8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g16kcal0g1.3g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913