Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Uudet perunat keitetty2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal0.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g55kcal1.3g6.5g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745