Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus6.3g4.4kcal1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g0.5g2.4kcal0g0g0.2g0g
Valkoviini kuiva 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g16kcal2g0g0.6g0g
Valittu annoskoko8g8kcal1g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal13g0g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972