Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal0.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko8g4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal1.3g4g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277