Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32.9g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Punaherukka 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Mustaherukka 1.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkuainen (100g)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g21kcal0.6g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g11kcal0.3g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g136kcal3.9g13g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001