Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2.2g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g2.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal1g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal6.7g1.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521