Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.4g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)2.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.9g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g46kcal0.8g7.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g23kcal0.4g3.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g305kcal5.3g47.4g10.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450