Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Raparperi, tuore2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g30kcal0.6g5.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal0.3g2.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g192kcal3.8g33.3g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669