Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.7g8.8kcal0.7g0g0.7g0g
Maissi jyvät 3.1g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g30kcal1.8g1.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal0.9g0.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.5g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g199kcal11.8g10.5g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729