Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g5kcal0g0.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal0g2.6g1.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886