Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.9g0.6kcal0g0g0.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g41kcal0.2g2.2g3.6g0g
Valittu annoskoko8g20kcal0.1g1.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.1g0.6g0.9g0g
Arvot/100g100g268kcal1.3g14.5g23.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761