Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g1.4g5kcal0.2g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma1.2g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Maitorahka, milbona (500g)1.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal0.8g2.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.4g1.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g170kcal5.3g18.4g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276