Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1.5g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Parsa 5.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g5kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g35kcal1.3g3.9g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894